Fidelizare clienti

Card de Fidelitate “CLIENT VIP”

AVANTAJE

 Perfect Bijoux iti rasplateste fidelitatea prin posibilitatea de a deveni un client special. Poti deveni un CLIENT VIP  - SILVER, GOLD sau PLATINUM. Prin acest statut obtii urmatoarele avantaje:

  • Ai reducere la orice comanda
  • Primesti vouchere de reducere (cu ocazia zilei de nastere, 8 Martie, Craciun, Anul Nou, Paste, etc.)
  • Newsletter privind noutati, promotii, campanii de reduceri (pentru membrii care sunt de acord sa primeasca newsletter).
  • Cadouri surpriza
  • Si altele

Poate fi beneficiar al programului de fidelitate orice persoana fizica, care a implinit varsta de 18 ani, sau orice persoana juridica. La program poate participa persoana care are cont pe www.perfectbijoux.ro si care a depasit un anumit prag de cumparaturi.

 

  • CLIENT VIP – SILVER: clientul care are comenzi cumulate de minimum 500 lei, obtine un discount de 10% la cumparaturile viitoare.

 
  • CLIENT VIP – GOLD: clientul care care are comenzi cumulate de minimum 1000 lei, obtine un discount de 20% la cumparaturile viitoare.

 
  • CLIENT VIP – PLATINUM: clientul care care are comenzi cumulate de minimum 2000 lei, obtine un discount de 30% la cumparaturile viitoare.

 

CONDITII DE OBTINERE SI PARTICIPARE

Discount-ul se va aplica tuturor produselor din cosul de cumparaturi, exceptandu-le pe cele care sunt deja la reducere sau cu alte tipuri de discount sau vouchere (ex. Fundeal, Kuponiada, etc.)

Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate virtual, aferent calitatii sale de membru. In momentul in care atinge pragul pentru urmatorul statut de membru, clientul va fi anuntat de noile avantaje si reduceri conform noii calitati.

 

FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE VIRTUAL

Pentru a beneficia de discount clientul va trebui sa intre in contul lui de client inainte de finalizarea comenzii. Astfel acesta va beneficia de reducere in functie de calitatea de membru pe care o are.

Reducerea se va aplica automat in cosul de cumparaturi.

 

ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate se desfasoara on-line pe site-urile www.perfectbijoux.ro .

 

VALABILITATEA CARDULUI DE FIDELITATE VIRTUAL

Programul de fidelitate Perfect Bijoux este lansat la data de 25.10.2012 si are durata nedeterminata.

Organizatorul SC HFB Boutique SRL are dreptul sa decida in orice moment incetarea programului de fidelitate. Orice modificari ale regulamentului vor fi afisate de organizator cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului, la informatii utile pe site-ul www.perfectbijoux.ro.