Perfect Bijoux (perfectbijoux.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 1. In numerar la livrare (ramburs);
 2. Transfer bancar;
 3. Card (MobilPay / PlatiOnline.ro / EuPlatesc.ro)
 4. Cu cardul in rate fara dobanda (pentru plata in rate alegeti ca modalitate de plata Mobilpay).


1. Plata in sistem RAMBURS

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

2. Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata prin e-mail contact@perfectbijoux.ro

Denumire firma: HFB BOUTIQUE SRL

CUI: 28594566
Cont bancar (IBAN):RO66 INGB 0000 9999 0252 0268
Banca: ING Bank

3. Plata prin CARD:

A) Plata online - MOBILPAY

Se poate efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati numarul de card (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dvs).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

MobilPay foloseste sistemul "3-D Secure" care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.


B) Plata online - PLATIONLINE.RO

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit. Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).Tranzactia va aparea pe extrasul dvs. cu denumirea "OnlinePay".

Folosind sistemele "Verified By Visa" şi/sau "MasterCard SecureCode", deţinătorul de card are posibilitatea de a-şi defini o parolă personală care îi va confirma identitatea şi proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.

C) Plata online - EUPLATESC.RO

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau internaţional). Orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). Tranzactia va aparea pe extrasul dvs. cu denumirea "EuPlatesc".

Folosind sistemele "Verified By Visa" şi/sau "MasterCard SecureCode", deţinătorul de card are posibilitatea de a-şi defini o parolă personală care îi va confirma identitatea şi proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.

4. Plata cu cardul IN RATE fara dobanda

Ai posibilitatea sa platesti, produsele dorite, in maxim 6 rate cu 0% dobanda. Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de:

 • Cardurile Star BT – Banca Transilvania
 • Card Avantaj – Credit Europe Bank
 • Bonus Card - Garanti Bank
 • Cardurile Alpha Bank

Platile securizate se efectueaza prin intermediul platformei MobilPay Netopia.

Cum platesc?

Online, direct de pe site, pe pagina de comanda urmand pasii de mai jos: 

 1. Selectati in sectiunea de plata: Plata online in rate fara dobanda prin card
 2. Dati click pe "Plaseaza comanda". Veti fi redirectionat pe pagina procesatorului de plati MobilPay unde veti completa datele cardului in siguranta
 3. Completati datele de pe cardul dumneavoastra:
  • Numele posesorului de card
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
  • Data expirarii cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)        

Sistemul MobilPay va detecta imediat tipul cardului dumneavoastra si va da posibilitatea de a alege numarul de rate.

 1. Alegeti numarul de rate (puteti plati integral, in 3 rate sau in maxim 6 rate fara dobanda)
 2. Platiti.

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate de banca emitenta a cardului.

Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se va percepe niciun comision suplimentar (de catre site-ul nostru, MobilPay Netopia sau banca emitenta).

Procesarea datelor se va efectua de procesatorul de carduri, iar site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra!