Potrivit dispozitiilor art.4 alin.1 lit.b din O.G. 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta - "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunța la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

 Produsul se returneaza, respectand urmatoarele conditii:

  • in ambalajul original cu toate accesoriile;
  • cu elementele de siguranta (eticheta de identificare) intacte;
  • documentele care l-au insotit;
  • fara a fi deteriorat sau utilizat.

Daca produsul returnat este deteriorat, fara elementele de siguranta (eticheta de identificare) sau are semne evidente de utilizare  ne rezervam dreptul de a refuza returul contravalorii produsului.

 Contravaloarea produsului va fi expediata prin transfer bancar, in termen de cel mult 30 zile calendaristice, dupa primirea produsului retur si dupa verificarea returului. Suma inapoiata include contravaloarea produsului si cheltuielile de transport, existente la plasarea comenzii.

 

In cazul in care ati primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ati constatat ca produsul primit are defect de fabricatie, toate taxele de transport pentru remedierea greselii le vom plati noi si va vom comunica modalitatea de transport pe care o preferam in momentul in care ne contactati.